VALPLAST CZ, spol.s r.o., VALPLAST SK, spol. s r.o.

Bohunická 728/24a, 619 00 Brno    Zobraziť na mape

telefón:+420 533 433 680

IČO: 29315379
IČ DPH: CZ29315379

Sklad CZ
VALPLAST CZ, spol. s r.o.     Zobraziť na mape
Veverské Knínice 305
Veverské Knínice 664 81
Slovenská republika
VALPLAST SK, spol. s r.o.    Zobraziť na mape
Hany Meličkovej 1/g
Bratislava 841 05
telefón: +421238170901
Sklad SK
VALPLAST SK, spol. s r.o.    Zobraziť na mape
Čab 272
Nové Sady 951 24

Popis firmy

Obchodno-distribučná spoločnosť VALPLAST CZ, spol. s r.o. považuje za svoj najdôležitejší cieľ uskutočňovať dodávky materiálov jednotlivým spracovateľom plastov na trhoch strednej a východnej Európy.

Rôzne druhy plastov a aditív do plastov, kompaundy a masterbatche ponúkame predovšetkým formou výhradného technicko-obchodného zastúpenia renomovaných výrobcov.

V súčasnosti sme aktívni na trhoch Českej republiky, Slovenska, Maďarska, Poľska a Rumunska.

Materiály dodávame v kamiónových množstvách priamo od dodávateľa k zákazníkovi, prípadne prostredníctvom našich skladov v Brne a v Nitre. Dodávky Vám môžeme prispôsobiť podľa Vašej požiadavky - krátke dodacie termíny, menšie či väčšie množstvo, možnosť kombinácie rôznych typov materiálov do jednej dodávky.

Optimálny materiál pre Vašu výrobu ako aj nastavenie technológie presne podľa Vašich predstáv Vám odporučia zamestnanci spoločnosti VALPLAST CZ, spol. s r.o. Radi Vám však tiež zabezpečíme technickú podporu od dodávateľa!

Disponujeme možnosťou využiť jedinečný výskumný a vývojový potenciál technologických a poloprevádzkových centier našich dodávateľov.

Radi Vám tiež odporučíme strojovo-technologické zariadenia na spracovanie, recykláciu, prípadne regeneráciu plastov. Naši špecialisti Vám poradia s optimálnym výberom extruzných liniek rôzneho typu, technológie z oblasti vstrekovania, spracovanie polyuretánu, chladiacich jednotiek či dávkovačov a iné!

Sortiment/ Služby

Kategórie, v ktorých je firma umiestnená (16)

Publikováné články (4)

Publikované aktuality (1)

Prezentujte aj Vy Vašu firmu!

Pridajte Vašu firmu do Katalógu firiem pre plasty a gumu v ČR a SR. Vašu firmu uvidí viac ako 35 000 reálnych užívateľov za mesiac.

+ Pridať firmu
 

Najnovšie inzeráty

Najbližšie výstavy

Plastikársky slovník