ETK s.r.o. - Foam division

Skřivánčí 9a, 466 01 Jablonec nad Nisou    Zobraziť na mape

telefón:+420 483 360 077

IČO: 00554812
DIČ: CZ 00554812
IČ DPH: CZ 00554812

Popis firmy

Sme výrobná spoločnosť, ktorá sa zaoberá tvarovaním plastov za tepla - thermoformingom plastov a výrobou plastových polotovarov z PE peny, polyetylénu a ďalších materiálov pomocou thermoformingu a lisovania. Ponúkame spracovanie zákazkovej výroby PE peny a sériovú výrobu polotovarov z plastov.

Sortiment/ Služby

Výrobky divízie "Foam" nachádzajú uplatnenie v mnohých oblastiach nášho života. Špecializujeme sa najmä na tieto odbory:


Na thermoforming sme špecialisti. Z plastu Vám vytvarujeme každé Vaše prianie. Zverte nám svoju zákazku. Kontaktujte nás.

Zákazková výroba z plastov - tradícia od roku 1996

Ponúkame riešenia na mieru od vývoja až po výrobu - zákazkovú výrobu plastov. Thermoformingom sa zaoberáme od roku 1996. Za roky tvarovania plastov sme v tejto oblasti získali rozsiahle know-how. Technológiu výroby - thermoforming máme v malíčku. Spracujeme jednorazovú objednávku a zabezpečíme aj sériovú výrobu.

Zabezpečíme kompletné technologické riešenia na vysokej úrovni a navyše za rozumnú cenu

Poradíme si so sformovaním akejkoľvek vašej predstavy do 3D podoby.

Thermoforming - tvarovanie plastov za tepla

Thermoforming je inovatívna technológia spracovania a výroby tvarovaných dielov zo zosieťovaného PE. Thermoforming alebo pressforming, teda tvarovanie plastov za tepla je výrobný proces, pri ktorom sa plastová pena zahreje a vytvorí sa určitý tvar - plastový polotovar, ktorý je ďalej spracovávaný.


Výseky z plastov, balenie výrobkov

Súčasťou našej zákazkovej výroby z plastov sú aj výseky rôznych tvarov z jednotlivých materiálov, pre ktoré dodávame aj výsekové formy. Ponúkame tiež možnosť balenia výrobkov do zmrštiteľnej PE fólie na našej baliacej jednotke.

 

Ako novinku ponúkame rezanie a gravírovanie nekovových materiálov laserom.

Fotografie

Kategórie, v ktorých je firma umiestnená (19)

Publikované aktuality (1)

Prezentujte aj Vy Vašu firmu!

Pridajte Vašu firmu do Katalógu firiem pre plasty a gumu v ČR a SR. Vašu firmu uvidí viac ako 35 000 reálnych užívateľov za mesiac.

+ Pridať firmu
 

Najnovšie inzeráty

Najbližšie výstavy

Plastikársky slovník