Azurr - Technology, s.r.o.

Dolní Bečva 579, 756 55 Dolní Bečva    Zobraziť na mape

telefón:+420 571 647 228

IČO: 28569130
DIČ: 28569130
IČ DPH: CZ28569130

Popis firmy

Na českom trhu sme začali pôsobiť v roku 1990 pod názvom Dynisco spol. s.r.o., so zameraním na produkty rozvíjajúceho sa plastikárskeho priemyslu. Postupne sme expandovali aj do ďalších štátov Európy a Ruska, získali tak cenné kontakty a partnerstvá, ktoré si veľmi vážime. Od prvých rokov v odbore bol naším cieľom nielen predaj, ale aj úprava produktov na mieru a predovšetkým poskytovanie nadštandardného zákazníckeho servisu a údržby tak, aby dodané prístroje spoľahlivo slúžili niekoľko rokov s maximálnym prínosom pre výrobné procesy. Od roku 2008 už pod novým názvom.

Zákaznícky servis a špičková úroveň prístrojov je to, čím sa chceme aj teraz pod značkou Azurr-Technology, s.r.o. odlišovať. Máme záujem o budovanie dlhodobých väzieb medzi nami a klientmi. Preto ponúkame široké možnosti podpory a skúsený personál, ktorý je v prípade poruchy k dispozícii do 48 hodín, kdekoľvek je to potrebné. Dokážeme zariadenie opraviť, revidovať či vykonať kalibráciu priamo u zákazníka. Samozrejmosťou je možnosť zapožičania náhradného produktu, počas vykonania servisných úkonov. V súčasnej dobe tak ponúkame jedny z najspoľahlivejších snímacích technológií pre plastikársky priemysel na celosvetovom trhu, laboratórnu techniku na testovanie reologických parametrov, recyklačné systémy pre plastikársky priemysel na celosvetovom trhu, laboratórnu techniku na testovanie reologických parametrov, recyklačné systémy pre všetky polymérne technológie a oveľa viac.

Sortiment/ Služby

Ponúkame produkty Dynisco, Maag, Viatran. K týmto produktom ponúkame Technickú podporu, Inštaláciu, Servis a kalibráciu. Zastávame názor, že prístroje musia byť nielen jednoduché, prehľadné a ľahko ovládateľné, ale predovšetkým musia zákazníkovi uľahčiť prácu a vyriešiť daný problém. My svojich zákazníkov neprehovárame pomocou fráz…Ponúkame testovanie a odskúšanie dopytovaných produktov priamo u zákazníka. Ten sa následne rozhodne, či mu náš produkt prinesie požadované riešenie problému alebo nie. Pokiaľ Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Sme tu pre vás.

Produkty Dynisco:

Produkty MAAG:

Služby:

Všetky tieto informácie nájdete na našich internetových stránkach alebo na sociálnych sieťach Linked In / Facebook / Twitter / youtube a aplikácii m-hub. 

Fotografie

Kategórie, v ktorých je firma umiestnená (7)

Publikováné články (1)

Publikované aktuality (8)

Prezentujte aj Vy Vašu firmu!

Pridajte Vašu firmu do Katalógu firiem pre plasty a gumu v ČR a SR. Vašu firmu uvidí viac ako 35 000 reálnych užívateľov za mesiac.

+ Pridať firmu
 

Najnovšie inzeráty

Najbližšie výstavy

Plastikársky slovník