DOMINIK TRADE s.r.o.

Obežná 3237/8, 821 02 Bratislava    Zobraziť na mape

telefón:+421 908 309 521

IČO: 36 705 969
DIČ: 2022280524
IČ DPH: SK2022280524

Popis firmy

Činnosť firmy DOMINIK TRADE, s.r.o. sa zameriava na dovoz a distribúciu granulátov a potravinových obalov. Spoločnosť spolupracuje s najlepšími výrobcami a neustále rozširuje svoj sortiment.

Sortiment/ Služby

  • Jednorázové potravinové obaly

  • Materiály na báze styrénov

Ponuka styrénových plastov zahŕňa: GPPS (polystyrén nízko odolný) HIPS (polystyrén vysoko odolný), EPS ( spenený polystyrén) a SBC (styrén-butadién kopolymér).

  • Polyolefíny

Naša ponuka zahŕňa polyolefíny polyetylén PE: LDPE, HDPE, MDPE tiež polyetylény do pokovenia, polypropylén PP: PPH (homopolimery), PPC (kopolyméry blokové), PPR (kopolymér random), a a tiež polypropylény do pokovenia, kopolymér EVA.

  • Technické plasty

Celý rad technických plastov spĺňajúcich veľký počet požiadaviek na mechanické vlastnosti, tepelné a chemickú rezistenciu. V našej ponuke nájdete: ABS, ASA, SAN, PA, PC, PC/ABS, PC/ASA, PMMA, POM, PPS a iné.

  • Špeciálne plastové materiály

Špeciálny plastový materiál je často vyrábaný na objednávku, suroviny majú niekoľko jedinečných vlastností. V tejto časti predstavíme materiály s vlastnosťami, vysoko termickými, vodivými, odolnými voči opotrebovaniu alebo druhy s vysokou hustotou.

  • Elastoméry

Elastoméry TPE -Termoplastické elastoméry, tento typ je zmes polymérov s veľkou možnosťou elasticity. Naša ponuka zahŕňa SBS, SEBS, TPV (PP/EPDM). TPE môžu byť spracované tepelnými metódami spracovania, ako je vstrekovanie, vytláčanie, tvarovanie.

  • Farbivá a modifikátory

Farbivá a ponúkajú celý rad produktov zahŕňajúc modifikátory vo forme práškov, granúl a mikrogranulátov, škvŕn a modifikácie fyzikálnych vlastností väčšiny plastov.

Kategórie, v ktorých je firma umiestnená (17)

Publikované aktuality (1)

Prezentujte aj Vy Vašu firmu!

Pridajte Vašu firmu do Katalógu firiem pre plasty a gumu v ČR a SR. Vašu firmu uvidí viac ako 35 000 reálnych užívateľov za mesiac.

+ Pridať firmu
 

Najnovšie inzeráty

Najbližšie výstavy

Plastikársky slovník