BECHTOPLAST s.r.o

Žatecká 501, 331 41 Kralovice    Zobraziť na mape

telefón:+420 373 035 070

IČO: 27942651
DIČ: CZ27942651
IČ DPH: CZ27942651

Popis firmy

Takmer 50 kvalifikovaných zamestnancov sa podieľa na zhodnocovaní skúseností nemeckej materskej spoločnosti a zaisťuje na pracovisku v Kraloviciach s výrobnou plochou cca 3000 m2, aby hodnoty firemnej filozófie ako kvalita, kontinuita, osobnosť a odhodlanie boli písané veľkým písmom. V úzkej spoluprácii so známymi spoločnosťami z oblasti zdravotníckej techniky, farmácie, chémie a automobilového priemyslu tak vznikajú na moderných výkonných strojoch veľmi kvalitné plastové výrobky so stálou kvalitou, ktoré sa osvedčujú pri ich každodennom používaní na celom svete.

V spojení s materskou spoločnosťou Bechtold & SohnBechtoplast s.r.o. medzinárodné postavenie a môže tak spĺňať nároky dnešného globalizovaného sveta. Zákazníci v strednej a východnej Európe budú veľmi rýchlo a flexibilne obslúžení priamo z Kralovíc.

S certifikátom managementu kvality TÜV PROFI CERT ISO 9001/73 100 722 má Bechtoplast s.r.o. veľmi dobré predpoklady, aby mohol vyhovieť požiadavkám zákazníkov na modernú výrobnú prevádzku.

Certifikáty

ISO 9001

Sortiment/ Služby

Vstrekované produkty

Vyrábame na najmodernejších vstrekovacích strojoch firiem Arburg a Krauss Maffei Präzisionsspritzgussteile, a to jednodutinových aj viacdutinových. Na týchto strojoch sa môžu spracovávať všetky bežné technické plasty.

Fľaše na pooužitie v lekárstve 

Pre našich zákazníkov z lekárskeho odvetvia vyrábame všetky bežné drenážne systémy. Tieto fľaše sa využívajú pri veľkých chirurgických zákrokoch pre odvádzanie krvi, výtokov z rán prípadne na podporu hojenia rán.

Použité materiály: PVC a PET-G

Kruhové fľaše do objemu 150 ml

Naše kruhové fľaše sú veľmi obľúbené pre svoje technické, chemické a kozmetické využitie. Pre výrobu týchto fliaš sa používajú všetky bežné typy materiálov.

Dávkovače tekutého mydla

Ponuka dávkovačov zahŕňa všetky bežné dávkovacie systémy.

Štvorhranné dózy do objemu 2500 ml

Náš rozsiahly výrobný program štvorhranných dóz zahŕňa dózy so štvorcovou základňou. Na ich výrobu sa používajú všetky bežné typy materiálov. Na požiadanie je možné dodať aj farebné prevedenia.

Kruhové dózy so širokým hrdlom do objemu 1800 ml

Vyfukované HD-PE dózy s valcovým telom sú veľmi vhodné pre náplň pevnými látkami, napr prášky, múčky ai.  Použitý materiál je vhodný aj pre použitie v potravinárskom priemysle. Farmaceutické schválenie je možné.

Oválné fľaše  do objemu 250 ml

Náš sortiment zahŕňa široké spektrum oválnych fliaš. Na ich výrobu sa používajú všetky bežné typy materiálov, napr HD-PE, PP alebo aj PET-G. Na požiadanie je možné dodať aj farebné prevedenia.

Kruhové fľaše do objemu 1200 ml

Naše kruhové fľaše sú veľmi obľúbené pre svoje technické, chemické a kozmetické využitie. Pre výrobu takýchto  fliaš sa používajú  všetky bežné  typy materiálov.

Kruhové dózy so širokým hrdlom do objemu 250 ml

Vyfukované HD-PE dózy s valcovým telom sú veľmi vhodné pre náplň pevnými látkami, napr prášky, múčky ai. Použitý materiál je vhodný aj pre použitie v potravinárskom priemysle. Farmaceutické schválenie je možné.

Fotografie

Kategórie, v ktorých je firma umiestnená (10)

Prezentujte aj Vy Vašu firmu!

Pridajte Vašu firmu do Katalógu firiem pre plasty a gumu v ČR a SR. Vašu firmu uvidí viac ako 35 000 reálnych užívateľov za mesiac.

+ Pridať firmu
 

Najnovšie inzeráty

Najbližšie výstavy

Plastikársky slovník