IPA Slovakia, s.r.o.

Predmestská 8600/95, 010 01 Žilina    Zobraziť na mape

telefón:+421 41 23 99 080 / 90

IČO: 36 423 947
DIČ: 2021888132
IČ DPH: SK 2021888132

Popis firmy

Pomáhame zákazníkom dosahovať  merateľné zvýšenie výkonnosti podnikov prostredníctvom inovácií a zlepšovania procesov. Pracovné tímy rozvíjame priamo u zákazníka so zameraním na konkrétne výsledky. Poskytujeme kompletný program rozvoja schopností a zručností ľudí na dosiahnutie lepších výsledkov  tiež formou otvorených seminárov, expertných programov a konferencií.

Sortiment/ Služby

Poradenstvo v oblasti priemyselného inžinierstva a inovácií
Objavujeme nové príležitosti na trhu, definujeme nové výrobky či služby a optimalizujeme procesy k zákazníkovi. Naši odborníci pracujú v partnerských firmách na pozíciách, z ktorých zodpovedajú za daný proces či celý podnik.

Vzdelávanie a rozvoj pracovníkov

Poskytujeme kompletný program rozvoja pracovníkov od úrovne vrcholového manažmentu až po radové pozície firiem. IPA vzdelávanie je zamerané na praktické riešenie problémov v podniku, individuálny rozvoj človeka, objavovanie vlastného talentu a motivácie zvnútra. Pripravujeme a aplikujeme systémy testovania, hodnotenia a rozvoja ľudského potenciálu v podniku.  

 Konferencie - Medzi najväčšie odborné konferencie patrí Výrobný manažment, Fórum praktickej údržbyPodnikatelia, spojte sa.

 Od roku 2000 otvárame Master štúdium v dvoch oblastiach Priemyselné inžinierstvo a Štíhla administratíva. Priemernú úsporu na jedného absolventa sme v predchádzajúcich ročníkoch vyčíslili na 48.500 Eur.

 Chcete vedieť o ďalších akciách? Nájdete ich tu.

Fotografie

Kategórie, v ktorých je firma umiestnená (11)

Publikováné články (15)

Publikované aktuality (4)

Prezentujte aj Vy Vašu firmu!

Pridajte Vašu firmu do Katalógu firiem pre plasty a gumu v ČR a SR. Vašu firmu uvidí viac ako 35 000 reálnych užívateľov za mesiac.

+ Pridať firmu
 

Najnovšie inzeráty

Najbližšie výstavy

Plastikársky slovník