MAG Centrum, s.r.o

Popis firmy

Sme výhradným zástupcom talianskeho výrobcu magnetických systémov, spoločnosti TECNOMAGNETE S.r.l. na Slovensku.

Sortiment/ Služby

Upínacie magnety pre vstrekovacie lisy –  najrýchlejšie upínanie foriem
Elektropermanentné magnetické systémy QUAD PRESS sú určené na rýchlu a jednoduchú výmenu foriem pri vstrekovacích lisoch. Inovácia magnetických dosiek umožňuje upínať akúkoľvek veľkosť vstrekovacích foriem len výmenou foriem bez potreby demontáže vstrekovacieho lisu. Magnetizačný čas upnutia dosky sa pohybuje okolo 1-2 sekundy. Monolitická štruktúra dosky je odolná voči tlakom a zaťaženiam vyplývajúcim z použitej technológie vstrekovania. Elektronická riadiaca jednotka môže byť prepojená so vstrekovacím lisom na blokáciu stroja pri demagnetizácii. Vo vnútri magnetických dosiek Quad-Press 75 sú umiestnené senzory umožňujúce kontrolu správneho uzatvorenia a upnutia formy. Magnetické dosky môžu pracovať pri teplotách 100 – 120 °C a pri použití izolácií medzi doskami i pri výrazne vyšších teplotách. Systémy QUAD PRESS spĺňajú najnáročnejšie požiadavky hromadnej výroby na elimináciu stratových časov , ktoré vznikajú pri výmene foriem, zaručenie bezpečnosti obsluhy pri výmene, unifikácii a stálosti upnutia foriem.



Bremenové magnety – MaxX- sú ideálne na obsluhu a začlenenie k obrábacím strojom, páliacim a rezacím zariadeniam, v skladoch a veľkoobchodoch s hutným materiálom, v zlievárňach, oceliarňach, lisovniach a všeobecne pre ľahkú, rýchlu a bezpečnú manipuláciu s feromagnetickými materiálmi a polotovarmi (plochými i guľatými) až do 2000 kg hmotnosti.

 



Frézovanie - SUPER QUAD / EXTRA QUAD, elektropermanentné magnetické dosky SUPER QUAD predstavujú najmodernejší spôsob upínania feromagnetických materiálov pre CNC FRÉZOVANIE



Elektropermanentné magnetické systémy Tecnolift -  najmodernejšie magnetické systémy poslednej generácie, umožňujú manipulovať s oceľovými plechmi, profilmi, trubkami, blokmi, výpalkami, koľajnicami, zvitkami plechov a množstvom ďalších oceľových polotovarov -  sú najlepším pomocníkom vo vašich skladoch a výrobných závodoch.



Upínacie magnety na sústruženie 

Upínacie magnety pre brúsenie

Kategórie, v ktorých je firma umiestnená (4)

Prezentujte aj Vy Vašu firmu!

Pridajte Vašu firmu do Katalógu firiem pre plasty a gumu v ČR a SR. Vašu firmu uvidí viac ako 35 000 reálnych užívateľov za mesiac.

+ Pridať firmu
 

Najnovšie inzeráty

Najbližšie výstavy

Plastikársky slovník